Som skutočne chorý?

Napíšte otázku
  • Jaro
    18.02.2024
    Ešte chcem podotknut mám stálu partnerku uš 18rokov žiadne bokovky!Máme dve krásne dievčata a funguje nám všetko!Všetko sa mi začalo po navrate z dovolenky po cca 5dnoch!
  • Jaro
    18.02.2024
    Dobry den prajem.Chcem poznat názor ineho Lekára.Uš pol roka mám hnačky,krče po dovolenke.Po dvoch mesiacoch sa pridružillo občsné palenie v močovej trubici.Posledny mesiac sa to shoršilo tak som navštivil Urollga.Prúd moču slabši!Po 20 dnoch mi bol odobraty spermiogram na vyšetrenie!Všetko negatyvne!Upozornil som aj urologa že som mal úraz ale odignoroval to!Ide oto že stale pocitujem nejake to jemne palenie a na konci zaluda pobolievanie!Vytok som nemal!Teplotu ano ale to som pochitil od našich kedže su chori teploty,zapal priedušiek atd.Nie sme v jednej domacnosti ale nosim im nakupi.Neviem ako a kam dalej sa pohnut.
  • Pavol
    03.08.2023
    Dobrý deň. Odber krvi na syfilis po 4 týždňoch od rizikového kontaktu je postačujúci, alebo je skoro vykonaný? Ďakujem
  • Matúš
    05.06.2023
    Dobrý deň. Mal som nechránený pohlavný styk niekoľkokrát s rovnakou ženou. V obdobý od 26. 12. 2022-28. 2. 2023. Som darca krvi od 18tich rokov. 27. 1. som bol darovať krv nič mi nenašli. Priateľka sa ma rozhodla poslať k vode z divných príčin (neviem či predomnou netají pohlavnú chorobu, lebo mala divné náznaky ale konkrétnu chorobu nespomenula. Ale spominala moju neplodnosť takže neviem či mi nepredala nejakú chorobu spôsobujúcu neplodnosť) 2. 5. 2023 som bol na RÚVZ SR v TN na oddelení epidemiológie. Chcel som si byť istý či nemám HIV. Výsledky testov urobili 9. 5. V Bratislave a poslali späť. 17. 5. som si bol hneď po ne. Vyšli negatívne. Chcem si dať urobiť ešte komplexný test na pohlavné choroby v Bratislave. Je možné, že po prvom nechránenom pohlavnom styku od ktorého medzi 26. 12. 2022 - 2. 5. 2023 ubehlo 127 dní a od posledného styku medzi ktorým bolo 63 dní mohol test na HIV výjsť falošne negatívny? Alebo sa obávam zbytočne? Pokiaľ by niečo mala dostal by som to už po prvom pohlavnom styku? Mohol som sa tomu vyhnúť?
  • Vero
    15.05.2023
    Prosím o odpoveď p. doktor. Môže test na syfilis, objednaný z internetovej lekárne vykazovať pozitivitu pri reumatoidnej artritíde ? ???? Sexuálnych partnerov nestriedam, mám manžela. Test som si objednala, urobila zo vzorky krvi z prsta a strašne som sa vyľakala, nakoľko mi test vyšiel pozitívne. V blízkej rodine sa totiž vyskytol syfilis, ktorý je aktuálne po kompletnej úspešnej liečbe penicilinovými injekciami. Ďakujem pekne za odpoveď.
    • Roman Sokol
      15.05.2023
      treba absolvovať naozaj seriózny test , ak máte záujem objednajte sa pokojne u nás
    • Vero
      15.05.2023
      Ďakujem veľmi pekne za váš čas a odpveď. Snáď to bude len planý poplach.
  • Peter
    14.05.2023
    Dobrý deň.Pred 5 mesiacmi mi bol diagnostikovaný syfilis v druhom štádiu.Dostal som 2 injekcie penicilinu do zadku.Mam za sebou už dve kontrolné odbery krvi a výsledky sú veľmi dobré mi bolo povedané.Od zistenia som ešte nemal pohlavný styk z obavy.Osetrujuci lekár mi povedal že po dvoch týždňoch od podania injekcií už môžem mať sex.Moja otázka znie môžem mať teda pohlavný styk, bozkávanie s priateľkou,som naozaj už neinfenkcny?
    • Roman Sokol
      14.05.2023
      na 99 % ste neinfekčný
  • Vero
    29.04.2023
    Dobrý deň, mám otázku. Mám potvrdenú seronegatívnu reumatoidnú artritídu, už piaty rok. Keďže som študovala na nete a dostala som sa aj k syfilisu, objednala som si test na domáce testovanie, ktorý mi vyšiel pozitívne .... Som úplne rozklepaná. Môj obvodný lekár mi takéto samovysetrenie neodporúčal a celkovo mi povedal, nech sa podľa výsledkov na to nezameriavam. Moja otázka. Môže výjsť domáci test pozitívny pri autoimunitnom ochorení ? Ďakujem za odpoveď ???? Vero
  • Miroslava
    27.04.2023
    Dobrý deň,som vyliečená zo syfilisu no a môj partner so mnou mal pohl.styk keď som bola najviac infekčná,ale ešte som nevedela že mám syfilis.urobil si iba nejaký test objednaný z internetu a bol negatívny.ibaze ja tým testom proste neverim,aký máte na ne názor vy?podľa mňa je choré keď nechce ísť na riadne krvné testy
  • Miro
    27.03.2023
    Dobrý deň, chcem sa pýtať či test po 6 týždňoch od rizikového styku je dostatočne dlhá doba na odhalenie potenciálnej nákazy syfilisom?
    • Roman Sokol
      27.03.2023
      áno
  • Martin
    10.02.2023
    Dobrý deň, pred časom konkrétne 1,5 roka som mal nechránený orálny sex, potom približne cca 6 mesiacov od teraz som mal tiež orálny sex- otázka je že keď som absolvoval krvné testy ktoré boli aj na sifilis (špecifické aj nešpecifické anti Treponema p.+rýchla Reaganova reakcia RRR) či po tak dlhej dobe cca roku aj pól by boli výsledky určite pozitívne, lebo mal som ich negatívne a bola aj priateľka a tiež mala negatívne je možné že sú falošne negatívne ? , jedine čo mi vyšlo bolo HSV 1/2 - IgG - 160 U/ml
    • Roman Sokol
      10.02.2023
      výsledky by mali byť spoľahlivé
    • Martin
      10.02.2023
      Ďakujem za odpoved! A s tým HSV keď vyšli výsledky IgG 160-u/ml a IgM - 0,480 dá sa predpokladať že to je prekonané, treba s tým niekde ísť ?